Magazinul meu pe Breslo

CLICK AICI

free counters
Site Meter

Femei pe Matasari 2

Pentru ca anul trecut mi-a placut si pentru am participat in calitate de voluntar Atelierul, am zis de ce nu inca o data?

Scriu cu intarziere despre acest eveniment...pentru ca am fost si ocupata, dar sincer si pentru ca am vrut sa-mi mai treaca din suparare.

Dezamagirea mea a fost mare anul acesta...partea de targ a fost complet eclipsata de partea de festival.

Festivalul a fost foarte dragut...am sarit pe trambulina adusa de Rostogol si cei de la Breslo, am baut si donat limonade pentru spitalul Marie Courie..la care eu insami am fost operata...

Intrebare intrebatoare: cum sa stai in soare, la peste 30 de grade sa admiri si eventual sa cumperi handmade cand la nici 20 metri se insira in fata ta terase imbietoare, limonada, iarba verde cu sezlonguri udata permanent si ventilata, umbra si racoare? Eu una as alege varianta a doua zburand..

Cam asa a fost partea de targ...o gramada de artizani, care mai de care mai pregatiti, stand in soare...sperand ca cineva va rezista in caldura macar 5 minute la standul lor..au avut noroc cei ce au avut parte de umbra celor cativa copaci..

Trupele..o doamne...asta a fost cel mai chinuitor si dezamagitor lucru din festival..nu stiu ce se intampla cu  muzica romaneasca, dar daca asta e viitorul ei..prefer sa traiesc in trecut

O galagie de muzica...de treceau oamenii prin fata standului meu cu mainile la urechi..o tortura in timpul repetitiilor..

Si cica cantau muzica rock? O doamne...

Au fost si parti bune...am socializat cu Simona Andrei, o fata de milioane..cu Elisa,cu Teo si restul fetelor de la Atelierul, cu cei de la Studio Button..sa zic asa..noi intre noi ne-am facut sederea mai placuta..

va las cu cateva poze de acolo...sincer ma gandesc serios daca ma mai duc la anul...inclin spre un mare NU


 

Write a comment

Comments: 0